GDPR

 

Ochrana osobních údajů

Cookies

Na webu www.kubesuvmed.cz používáme cookies. Jsou to malé textové soubory, které ukládají v chytrém telefonu, tabletu nebo počítači, z nichž tento web navštěvujete, různé informace o vašich návštěvách. Používáme je pro analýzu chování návštěvníků webu a k ukládání uživatelských předvoleb. Tyto informace rozhodně neslouží k identifikaci uživatele, ani k narušování jeho soukromí. Pomáhají nám pouze pochopit, co vás na webu nejvíc zajímá a baví, díky čemuž můžeme web neustále vylepšovat.

Cookies používané na našem webu jsou zpracovány těmito dalšími zpracovateli:
●    Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
●    Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irsko;

Výše uvedené platformy (zpracovatelé) s cookies dále nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami. Najdete je zde:

●    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs
●    https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
●    https://www.facebook.com/policy.php

 

Objednávka

Správce Jan Kubeš, Jožky Jabůrkové 2, Olomouc - Neředín, 779 00, IČO: 646 339 34 zpracovává v případě objednávky tyto osobní údaje:
●    jméno a příjmení
●    e-mailovou adresu
●    telefon
●    fakturační údaje

Tyto údaje jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu za účelem plnění smlouvy.

V souladu se zákonem o ochraně osobních údajů lze z vaší strany využít právo:
●    požadovat po nás informaci, které vaše osobní údaje zpracováváme,
●    požadovat od nás vysvětlení způsobu zpracování osobních údajů,
●    vyžádat si u nás přístup k osobním údajům a nechat je aktualizovat či opravit,
●    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obraťte obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Newsletter
 
Správce Jan Kubeš, Jožky Jabůrkové 2, Olomouc - Neředín, 779 00, IČO: 646 339 34 zpracovává v případě přihlášení k odběru obchodních sdělení a/nebo objednávky následující osobní údaje:
●    e-mailovou adresu
●    nákupní historii

E-mailovou adresu a nákupní historii je zpracováváme pro potřeby zasílání obchodních sdělení. Čas od času vám zašleme pár informací o našich sladkých novinkách. Souhlas udělujete ke zpracování údajů po dobu 5 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj souhlas. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení můžete kdykoli odvolat nebo se odhlásit ze zasílání obchodních sdělení přímo v newsletteru (v patičce emailu), nebo přímou cestou zaslání zprávy na naši adresu info@kubesuvmed.cz.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
●    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
●    požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
●    vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
●    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
●    v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.